torsdag, 25 of april of 2024

Neptunkryssarförbundet önskar Er God Jul och ett Gott Nytt seglarår!

Årsmöte och fest

På årsmötet den 16 november deltog drygt 20 personer. Samtliga i styrelsen sitter kvar på sina poster. Genom aktivt arbete så har antalet medlemmar ökat med ett 30-tal. Nytt inför 2014 är att för att segla SM så skall även gasten vara medlem i förbundet.

I samband med årsmötet berättade Börje Larsson under en dryg timme om sitt seglarliv. Mycket uppskattat och intressant!

På den efterföljande middagen deltog drygt 40 personer. Gamla Neppeseglare som den fd tekniska kommitens ordf och SM vinnaren Sven Erik Lindberg och den ständigt unge Dick Westman deltog bland många andra. Minnen från fornstora dagar diskuterades tills det var dags att smita hem. En lyckad afton!

Seglingar 2014

SM 2014 går i Arkösund 1-3 aug och Nepparpokalen i Hudik i slutet av maj. För att uppnå lite mer PR för Neptunkryssarna på kappseglingar så kommer den populära kappseglingen Hyundai Cup att ingå i Neptun Cup 2014.

Neptunkryssarförbundet satsar hårt på båtmässan Allt för sjön 2014

Årets SM vinnare 180 Kokett kommer att visas på bästa plats. Dessutom kommer en plastneppare att ställas utomhus vid mässentrén. Vi behöver många frivilliga för denna utställning, dels med inrullning och påmastning samt bemanning vid båten under utställningsdagarna.

Hör av er till mig om ni kan hjälpa till. Vi kan aldrig bli för många!

Hälsningar ordförande
Nisse Virving           070 6712952

Nepparförbundets Verksamhetsberättelse 2012-2013