fredag, 26 of april of 2024

Neppare på Allt för Sjön

Neptunkryssarförbundet kommer åter att vara representerat på Båtmässan ”Allt för sjön” i Älvsjö 4-12 mars.

Vi ställer ut i monter C21:22  ”Classic Boat” tillsammans med M-båtsförbundet, Skärgårdskryssarförbundet och andra klassiska förbund som SYS/GYS, där vi samverkar i en 18 meter lång monter.

Fokus på Classic Boat är i år kappsegling. Fyra klassiska båtar  bestående av Skärgårdskryssare, IF-båt, Starbåt, och Neppare kommer att vissas i anslutning till montern.

Det blir Neptunkryssare nr 273 Svanen som kommer att visas stående på en trailer, vilket ger oss möjligheten att beskriva hur lätt Neptunkryssaren kan transporteras till olika kappseglingar i vårt avlånga land. 

En satsning för ungdomar och jollesegling pågår också bredvid, vilket ger os en möjlighet visa hur de kan gå vidare med att segla klassiska kölbåtar.

Neptunkryssarförbundet brukar ha bra representation i på mässan. Har just du möjlighet att ta ett pass på c:a 4 timmar någon dag under mässperioden för att göra PR för Neptunkryssarna och den fina gemenskap som råder i klassen?

I så fall hör snarast av dig till Kjell Gustafson (Neppare 39 Tonita) på 070-543 34 36 eller med ett mail till  neptunkryssare@telia.com. Här finns länk till pdf som visar vilka Bemanningstider som gäller.

Fredagen den 3/3 är branschdag.

Frågor kan ställas till Kjell Gustafson.

Svanen putsas upp inför förra gången det fanns Neppare på Allt för Sjön 2015.                    Foto: Göran Haglund