tisdag, 19 of februari of 2019

Nytt på hemsidan

När man som gammal pensionär sitter hemma vid datorn och inte har så mycket att göra kan man alltid fördjupa sig i gamla nummer av Nepparnytt. Sen är steget inte långt till att börja skanna sådant som är extra intressant för att lägga ut på hemsidan där det är åtkomligt för andra gamla nepparseglare men framförallt för yngre och nyare nepparseglare. Vi har en båt med historia vilket är en styrka och något vi ska värna om. Vad har jag då lagt ut?

Jo, under rubriken SM har jag lagt ut reportage från SM som hämtats från Nepparnytt. Jag har hittills grävt bakåt till 2003 (och också lagt ut ett reportage hämtat ur det allra första numret av Nepparnytt 1975). Samma sak har jag gjort med reportage från Neptunkryssarpokalen (och också hittat ett från de allra första seglingarna om Neptunkryssarpokalen 1942). Fler reportage från SM och Pokalseglingar kommer att läggas ut efterhand.

Under rubriken ”Berättelser” har jag lagt in tre seglingsberättelser från 2011, 2013 och 2016 som alla har fått markeringen NYTT. /Göran Haglund