tisdag, 23 of juli of 2024

Totte Bergman och Ulf Andersson-Frejd vann SM efter överklagande

Efter överklagan har Seglarförbundet beslutat att inte medge Staffan Eklund och Erik Mattsson gottgörelse i fjärde seglingen på SM. Detta då begäran om gottgörelse inlämnats för sent. Detta innebär att Totte Bergman och Ulf Andersson-Frejd är svenska mästare 2019, Magnus och Tobias Gustafsson är silvermedaljörer och Staffan/Erik bronsmedaljörer. Den nya resultatlistan finns under Kappsegling/Resultat ovan.

Slutställningen i Neptunkryssarcupen förblir dock oförändrad dvs. Staffan Eklund vinner rorsmanspriset och Anders Kling gastpriset men med förändrad poäng. Slutställningen efter ändringarna av poängen finns även de under Kappsegling/Resultat ovan.

Svenska mästarna Totte Bergman och Ulf Andersson-Frejd. Foto: Roger Månsson