söndag, 29 of maj of 2022

Lotteri vid Neptunkryssarpokalen

Vår tidigare ordförande och idéspruta Lennart Runemo har tagit initiativ till ett lotteri vid Neptunkryssarpokalen i Hudiksvall 28-29 maj. Lennart har skänkt 10 prenumerationer av den nya tidningen båtklassiker (nr 1, 2 och 3 2022) att lottas ut. Alla deltagare liksom alla funktionärer kommer att få varsin lott där dragning av vinnare kommer att ske vid prisutdelningen bland  närvarande deltagare och funktionärer.  En recension av Båtklassiker finns i senaste numret av Nepparnytt (2022 nr 1) och även här Båtklassiker.

Glöm inte heller möjligheten att söka transportbidrag för den som haft längsta resan till Neptunkryssarpokalen och SM (se närmare information längre ner på hemsidan).

Så anmäl dig till Neptunkryssarpokalen så fort som möjligt på Sailarena (senast 22 maj, efteranmälan till högre avgift till 27 maj).