lördag, 1 of oktober of 2022

Neppare i Saltis

Nu har Nepparna börjat samlas i Saltis på Sune Carlssons Båtvarv

248, 227 och 269 kom dit i början av maj och 241 är också på väg. Veckan efter vi kommit dit så träffades några av oss för att masta på båtarna. 227 sjösattes för att segla Lidingö runt medan 248 och 269 ligger på land med masten uppe. Lite ovan känsla men det kommer nog att gå bra. Det finns lite kvar att göra men snart är det dags för träningsseglingar. När jag kom ner till varvet samma dag så var även Neppare 198 där på trailer. Den sjösattes och kommer att ligga i KSSS hamn och ska också att vara med att köra träningsseglingar

Vi är alltså i nuläget 5 neppare som kommer att börja köra lite träningssegling snart.

Det finns plats för fler båtar om någon mer skulle vara intresserad.

Hör av er någon av oss så kan ni få veta mer.

Mikael Sääf S-269