lördag, 22 of juni of 2024

Vill du hjälpa till?

Allt för Sjön 2023 – Nybyggda Neptunkryssaren nr 276 Maria S. ställs ut

Nästan varje år sedan mitten på 1970-talet så har Neptunkryssarförbundet varit med på båtutställningen Allt för Sjön i Stockholm – antingen med bara en monter men även åtskilliga gånger med en båt utställd (eller vid några tillfällen t.o.m. två båtar). Senast var det 2020 då vi hade en väggmonter, den nyrenoverade mahognybåten nr 201 Pärlan och plastbåten nr 274 Beautiful Life utställda. Då fick tyvärr mässan stänga efter halva tiden med anledning av pandemin. Sen har mässan varit inställd både 2021 och 2022 men 2023 kommer den åter att genomföras.

Upplägget i år nytt genom mässan kommer att delas upp i två delar 9 – 12 mars och 16 – 19 mars. Detta då det varit få besökare under måndag-onsdag. Neptunkryssarförbundet kommer att vara med och ha både den nybyggda 276 Maria S. utställd och också en väggmonter på Classic Boat Show. Nytt för i år är också att vi kommer att vara i B-hallen och inte som tidigare i C-hallen.

Som vanligt kommer vi att försöka ha bemanning i montern under hela mässan. Vill du vara med och stå i montern och göra PR för Nepparen så kontakta vår mässgeneral Kjell Gustafson på kjell@neptunkryssare.se. Vilka tider som ska bemannas framgår av bifogade schema Bemanning 2023 Neptunkryssare

Förena gärna ett besök på mässan med årets årsmöte som hålls på mässan den 11 mars kl. 14.00 (formell kallelse publiceras senare här på hemsidan). Innan själva årsmötesförhandlingarna kommer seglaren, seglingsjournalisten och författaren Bengt Jörnstedt att berätta minnen från sitt seglarliv (se mer information om Bengt som kommer här på hemsidan).

Maria S neppare 276

 

Bilder från mässan 2020