torsdag, 22 of februari of 2024

Kallelse till årsmöte med föredrag av Bengt Jörnstedt lördagen den 11 mars 2023

Neptunkryssarförbundets årsmöte kommer att avhållas lördagen den 11 mars kl. 14.00. Platsen blir konferensrum M13 på båtmässan Allt för Sjön i Älvsjö. Innan själva årsmötesförhandlingarna kommer den kände seglaren, båtjournalisten och författaren Bengt Jörnstedt att berätta om sitt seglarliv. Dagordning för årsmötet finns här Dagordning vid Neptunkryssarförbundets årsmöte den 11 mars 2023 och närmare information om föredragshållaren Bengt Jörnstedt finns här Presentation Bengt Jörnstedt. Missa inte chansen att lyssna på Bengt och att delta i årsmötet (kombineras lämpligen med besök i Neptunkryssarförbundet monter i B-hallen och beskådande av nya nepparen 276 Maria S).

  

Bengt Jörnstedt