lördag, 2 of december of 2023

Lotteri även i år vid Neptunkryssarpokalen

Vår tidigare ordförande och idéspruta Lennart Runemo har även i år anordnat ett lotteri vid Neptunkryssarpokalen. Lennart har skänkt 10 prenumerationer av  tidningen Båtklassiker (nr 1, 2 och 3 2023) att lottas ut i Nyköping i samband med Neptunkryssarpokalen. Liksom förra åtet kommer alla deltagare liksom alla funktionärer att få varsin lott där dragning av vinnare kommer att ske vid prisutdelningen bland  närvarande deltagare och funktionärer.  En recension av Båtklassiker finns i Nepparnytt 2022 nr 1 och även här Båtklassiker.

Glöm inte heller möjligheten att söka transportbidrag för den som haft längsta resan till Neptunkryssarpokalen och SM.

Så anmäl dig till Neptunkryssarpokalen så fort som möjligt på Sailarena (senast 14 maj, efteranmälan till högre avgift till 25 maj).