söndag, 24 of september of 2023

Lotteri även vid SM

Vår eldsjäl Lennart Runemo fortsätter att sponsra och uppmuntra till aktivt kappseglande med Nepparen. Senast har det vid Neptunkryssarpokalen både 2022 och 2023 lottats ut prenumerationer på tidningen Båtklassiker. Vid SM på Runn (arrangerat av Runns Segelsällskap den 25-27 augusti) kommer det nu bli böcker som lottas ut. Det kommer att bli tio lyckliga vinnare bland seglare och funktionärer som vinner böckerna Seglare Minns 1 och Seglare Minns 2. I den sistnämnda finns ett långt kapitel om Neptunkryssaren med många bilder (se tidigare anmälan här på hemsidan Neptunkryssarförbundet (neptunkryssare.se). Om du inte redan har anmält dig till årets SM så gör det på Sailarena .

  

Seglare Minns-böckerna kan också köpa direkt från Svenska Seglarförbundet.