tisdag, 21 of maj of 2024

Båtmässan Allt för Sjön på gång

På torsdag öppnar årets båtmässa Allt för Sjön i Älvsjö. Neptunkryssarförbundet har som vanligt en monter (men tyvärr ingen båt i år). Väggmontern ligger väl placerad i B-hallen mellan vår långsmala kamrater i M-båtsförbundet och Skärgårdskryssarförbundet (monter B 11:11). Montern färdigställdes idag av Kjell Gustafson och Göran Haglund. Ta gärna och kombinera ett besök på mässan i Stockholm med att delta i Neptunkryssarförbundets årsmöte på lördag 9 mars kl. 13.00 i GYS:s klubblokal i Bromma Kallelse årsmöte 9 mars.

Nedan finns några bilder från montern. Notera att för den som saknar tryckta exemplar av tidigare års Nepparnytt så finns ett brett utbud på mässan från 2004 och framåt  att ta med sig hem alldeles gratis (finns också som pdf ovan under Nepparnytt/Äldre nummer av Nepparnytt för den som är mer digital). Montern kommer att vara bemannad av medlemmar i Neptunkryssarförbundet under hela mässan. Vill du vara med och stå i montern och hjälpa till att göra PR för Nepparen så skriv några rader till kjell@neptunkryssare.se.