tisdag, 23 of juli of 2024

Boklotteri vid SM

Liksom några gånger tidigare vid Neptunkryssarpokalen och SM så kommer det även vid årets SM att ordnas ett boklotteri. Det är Lennart Runemo som skänkt 10 exemplar vardera av Seglare Minns och Seglare Minns 2 som kommer att lottas ut bland deltagare och funktionärer vid årets SM i Nynäshamn. Liksom tidigare gånger är det en förutsättning för att få vara med att man deltar vid prisutdelningen då också de lyckliga vinnarna dras.

Den första boken handlar om de första elva Seglare Minns-möten som anordnades av Svenska Seglarförbundets Historiska Utskott mellan 1996 och 2001. Del två handlar om mötena 12 – 19 mellan 2001 – 2005. Det sista avsnittet i den boken är kanske det som intresserar Nepparseglare mest eftersom det handlar om just Neptunkryssaren. På 38 sidor berättar Niclas Skärlund, Nils Virving, Lennart Runemo, Jerry Larsson, Gunnar Harju och Göran Haglund om Nepparen. Avsnittet innehåller också mängder med fina bilder.