torsdag, 21 of mars of 2019

Lite seglingsinfo inför sommaren

I helgen seglades Saltsjöbadsregattan med 8 startande Neppare.

Helgen 9-10 juni är det USS-regattan i Uppsala. Det är den andra seglingen i Neptunkryssarcupen och den sista innan SM i Rastaholm. Information och anmälan görs via Upsala Segelsällskaps hemsida www.uss.nu

SM seglas på Rastaholm den 13-15 juli med en tune-up segling den 12 juli. Anmälan och information om SM:et ligger på Stockholms Segelsällskaps hemsida www.stockholmssegelsallskap.se  Notera att sista anmälningsdag är den 28 juni. Efter det så blir det en förhöjd startavgift. Vi hoppas på många Neppare på startlinjen.

Neptunkryssarpokalen seglas i Uppsala med Ekolns Segelklubb som arrangör den 25-26 augusti. Anmälan är redan öppen så det går bra att anmäla sig på ESK:s hemsida www.esksegling.se När du anmäler dig så fyller du också i om du vill ha frukost/lunchpaket/regattamiddag. Pris för frukost 40:- per person och dag. Samma pris för lunchpaket. Regattamiddagen kostar 250:- per person. Information om sjösättning/boende m.m. finns i inbjudan på ESK:s hemsida.