torsdag, 21 of mars of 2019

Staffan Eklund och Erik Mattsson vann även USS-regattan

Ingenting tycks kunna stoppa Staffan Eklund och Erik Mattsson i 272 New Life. Efter att ha utklassat allt motstånd på Saltsjöbadsregattan för fjorton dagar sedan tog man nu även en klar seger i USS-regattan efter att ha spikat de två sista seglingarna. Dagen började med en segling som liknade gårdagens dvs. i mycket svag vind. Vinden byggde sen på under dagen – även om den kom och gick en del – och i sista seglingen gick det undan riktigt hyggligt. Lika klara tvåor blev Leif Bodinson/Anders Kling i 227 och trea Christer och Myran Olsson i 228. Fullständigt resultat och aktuell ställning i Neptunkryssarcupen finns under Kappsegling / Resultat ovan.

Fr. v. Anders Kling, Leif Bodinson, Erik Mattsson, Staffan Eklund, Myran Olsson och Christer Olsson