onsdag, 19 of februari of 2020

Neppare på båtmässan Allt för Sjön

Även i år deltar Neptunkryssarförbundet på Allt för Sjön med både en båt – den senast byggda tränepparen 217 Diva – och en väggmonter (som vi delar med M-båtsförbundet). Diva togs dit i söndags och montern byggdes igår tisdag. Passa på och besök båt och monter – varför inte samband med förbundets årsmöte den 9 mars? Vi finns i C-hallen monter C 16:53. Montern kommer att vara bemannad under hela mässtiden – och du vill hjälpa till i montern och prata med nepparseglare och andra intresserade så lägg ett mail till mässansvarige Kjell Gustafson på neptunkryssare@telia.com.

  

Mycket som behövs för att få till en fin monter!                         217 Diva är byggd av Hasse Sörensen 1974

  

Zip-upställningen har fixats av Rickard Holmlund, 274         Diva har inte seglats på 30 år så det finns lite att putsa på

  

Så här ser montern ut i någorlunda färdigt skick         De som jobbade med monter och båt på mässan -

Micke Sääf, Kjell Grimschiöld (Divas ägare) och Kjell Gustafson.

Text/foto/monterarbetare: Göran Haglund