onsdag, 19 of februari of 2020

Staffan Eklund och Erik Mattsson vann återigen Neptunkryssarpokalen

I helgen seglades Neptunkryssarpokalen på Mellanfjärden utanför Nyköping i regi av Nyköpings Segelsällskap. Efter sex seglingar i minst sagt växlande vindar så vann återigen Staffan Eklund och Erik Mattsson i 272 Second Life. Tvåa var fjolårets svenska mästare Magnus och Tobias Gustafsson i 258 Ariel och trea Leif Bodinson och Anders Kling i 227 Blå af Afvund. Ett närmare reportage med bilder finns här Pokalen. Ytterligare bilder kommer. Fullständig resultatlista och aktuell ställning i Neptunkryssarcupen finns ovan under Kappsegling/Resultat.

 

Eskaderchefen Per Sandberg delar ut pokalerna till             1:a   Foto: Lars Lindqvist

vinnarna.   Foto: Göran Haglund

  

2:a    Foto: Lars Lindqvist                                                        3:a     Foto: Lars Lindqvist