torsdag, 9 of april of 2020

Nepparseglare på Mästarnas Mästare

  

Fr.v. Daniel, Uffe, Micke och Totte

I helgens Mästarnas Mästare som avgörs i J70 i Marstrand, så finns hela tre nepparbesättningar med. Årets Svenska Mästare Totte Bergman och Ulf Andersson-Frejd är med kompletterade med Micke Sääf och Daniel Ekstrand. Plåt-Roffe Erixon (som vann A22-SM) finns med och har årets silvermedaljörer Magnus och Tobias Gustafsson med som gastar. Flerfaldiga nepparmästaren (och årets bronsmedaljör) Staffan Eklund har fått ett wildcard och seglar bl.a. med Christer Olsson och femfaldige SM-vinnaren Conny Kjellberg. Tävlingarna kan följas via web-sändning. All info om anmälda, starttider m.m. finns här  och sändningarna kan följas via SSF:s Youtubekanal. Länk dit finns här. Så sätt er i soffan med paddan i knät och heja på våra nepparseglare i helgen!