tisdag, 4 of augusti of 2020

Nepparseglare runt Gotland på ÅF Offshore Race 2019

I senaste numret av Nepparnytt (nr 3 2019) finns första delen av en berättelse om hur sex Nepparseglare fick för sig att tillfälligt överge bankappseglandet för att i stället pröva sin lycka på havet. Här finns nu i huvudsak samma berättelse (lite nepparanpassad) med lite fler och större bilder i färg för den som tyckte artikeln i Nepparnytt var läsvärd (och för de stackars seglingsintresserade som av någon anledning inte är medlemmar i Neptunkryssarförbundet och därför inte får Nepparnytt) Nepparseglare runt Gotland del 1 (finns också under ”Berättelser” ovan). Här nedan finns KSSS film om ÅFOR 2019 där det finns en rätt lång sekvens efter ca 2:19 in i filmen där vi seglar mot målet i solnedgången ÅF Offshore Race 2019 – Thank you!