onsdag, 3 of juni of 2020

Årsmöte den 29 februari 2020

Medlemmarna i Neptunkryssarförbundet kallas härmed till ordinarie årsmöte lördagen den 29 februari kl. 14.00. Adressen är Tackjärnsvägen 2 i Bromma (Johannesfred). Åker man kollektivt är det enklast att ta tvärbanan till station Johannesfred varifrån det bara är en kort promenad. Kallelse med närmare detaljer om årsmötet finns här Kallelse årsmöte 2020

Vid mötet kommer det också att berättas och visas bilder från förra årets osedvanligt blåsiga och stökiga Gotland Runt där ju en ren Nepparbesättning deltog ombord på Omega 42 Anandra. Vidare kommer vi att visa en Nepparfilm och berätta om och visa bilder från det pågående nybygget av 275 vid Nicanders Båtvarv.

Karta finns här nedan (klicka på den för större storlek)

Välkomna önskar styrelsen!