onsdag, 3 of juni of 2020

Två Neptunkryssare på Allt för Sjön

Två neppare kommer att ställas ut på årets båtmässa Allt för Sjön i Älvsjö den 7 – 15 mars.

I Classic Boat Show i C-hallen kommer 201 Pärlan (en mahognybåt byggd 1963) finnas i den monter vi delar med M-båtsförbundet (C 14:46) där vi också kommer att ha en väggmonter med en massa bilder och annan information.

I A-hallen kommer 274  Beautiful Day (en plastbåt byggd 2004) att finnas riggad och med seglen uppe (monter A 03:14). Att ha två båtar kommer ju ställa krav på att ännu fler än vanligt kan ställa upp och ta ett pass vid båtarna. Du som kan tänka dig att hjälpa till och inte tidigare ha anmält dig (eller kan ta ytterligare pass) – skicka ett mail till info@neptunkryssare.se.

   

Så här såg det ut förra året när 217 Diva var utställd.         Och så här 2018 när 274 Beautiful Day var med förra gången