onsdag, 28 of juli of 2021

Digitala möten den 17 februari och 17 mars

Reservera följande två datum i din agenda, onsdagen 17 februari (allmänt medlemsmöte) och onsdagen 17 mars 2021 (årsmöte)  

Neptunkryssarförbundet kallar till en digital medlemsträff 17 februari kl.19.00 för att diskutera om det som berör vårt gemensamma intresse – Neptunkryssaren. Det kan till exempelvara båtvård, renovering av såväl träneppare som platsneppare, snack om segl och trim, önskemål om eventuella blivande träffar och aktiviteter, m.m.

Vill du deltaga så maila till  leif.bodinson@telia.com  senast söndagen den 14 februari, märk mailet med  Mötesträff 17 februari , så skickar han ut länk till  mötet. Man ansluter via  Microsoft Teams.

Vi hade förstås önskat att vi kunnat träffas ”live” med det är inte möjligt nu under pandemin så vi testar att träffas digitalt i stället.

Även årsmötet onsdagen den 17 mars  kl. 19.00 kommer också att bli digitalt på samma sätt.  Formella inbjudan kommer senare här på hemsidan och i nästa nummer av Nepparnytt. Tillvägagångssättet är det samma, skicka anmälan till  leif.bodinson@telia.com  senast den 14 mars  märk mailet med  Årsmöte 17 mars.