onsdag, 10 of augusti of 2022

Staffan och Olle vann Neptunkryssarcuperna

Slutställningarna i Neptunkryssarcuperna för rorsmän resp. gastar är nu klara.

Rorsmanscupen bjöd inte på någon större dramatik då Staffan Eklund vann överlägset efter att ha vunnit alla de fyra regattor han deltagit i i år.

Gastcupen bjöd i stället på desto större dramatik. När Neptunkryssarpokalen var färdigsseglad så slutade inte mindre än 3 gastar på samma poäng. Olle Axelsson som seglat på 274, Micke Sääf som seglat på 269 och Anders Kling som seglat på 227. De fick alla tre ihop 37 poäng. Vid lika poäng avgör dock SM-placeringarna vilket medför att Olle vinner gastcupen för första gången. Slutställningen i de bägge cuperna finns under Kappsegling/Resultat ovan.

  

Staffan Eklund                                                             Olle Axelsson