måndag, 28 of november of 2022

Båtklassikerlotteriet vid Neptunkryssarpokalen

Vid Neptunkryssarpokalen i Hudiksvall lottades det ut årsprenumerationer på den nya tidningen Båtklassiker . Det var Neptunkryssarförbundets idéspruta Lennart Runemo (tidigarer ordförande, Nepparnyttsredaktör m.m.) som skänkt 10 årsprenumerationer på Båtklassiker – Tidskrift för Nordisk Båtkultur, att lottas ut bland nepparseglare och funktionärer vid Neptunkryssarpokalen. Ca 30 personer hade lotter och efter lottdragning kunde de lyckliga vinnarna hämta sitt första exemplar av tidningen och sedan få kommande två nummer hem i brevlådan (det första redan i början på juni). En recension av det första numret av Båtklassiker finns längre ner på hemsidan (men även här Båtklassiker) och i Nepparnytt nr 1 2022. De lyckliga vinnarna av prenumerationer var Per Hansson (246), Kjell Jansson (banläggare), Håkan Enerud (domare),  Andreas Lindstedt (226), Kjell Gustafson (39), Harald Modig (246), Ulf Nilsson (218), Tina Westerlund (248), Mats Nilsson (218) och Fredrik Andersson (banläggare),

   

Foto: Leif Bodinson